Aantal personen: 4
350 gram kipfilet (in blokjes)
2 uien (gesnipperd)
1 eetlepel plantaardige olie
1 prei (in ringen)
1 winterwortel (in blokjes)
2 teentjes knoflook
1½ eetlepel kerriepoeder
100 gram rozijnen
150 gram cashewnoten
Breng ruim water aan de kook en kook hierin de basmatirijst gaar in 8 minuten.
Verhit ondertussen 1 eetlepel olie en fruit hierin de ui, prei en winterwortel ongeveer 2 minuten. Fruit vervolgens de geperste knoflook 2 minuten mee. Voeg de kip en het kerriepoeder toe en bak deze in 5 minuten goudbruin en gaar.
Schep de rijst, rozijnen en de helpft van de noten door het kipmengsel. Verdeel de rijst over 4 borden en garneer dit met overige noten.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |